تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,096,842 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,204,346 |
حساسیت پنج رقم سیب به قهوهای شدن | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 10، دوره 34، شماره 1 - شماره پیاپی 1456، فروردین 1382 اصل مقاله (170.75 K) | ||
نویسندگان | ||
منوچهر حامدی؛ جعفر محمدزاده میلانی* | ||
چکیده | ||
ترکیبهای فنولی و فعالیت پلی فنول اکسیداز (PPO) در 5 رقم سیب در رابطه با حساسیت آنها به قهوهای شدن اندازهگیری شدند. درجة قهوهای شدن با اندازهگیری رنگدانههای قهوهای پس از همگون سازی پالپ میوه تعیین شد. تجزیة واریانس سرعت قهوهای شدن، میزان پلیفنولها و فعالیت پلی فنول اکسیداز نشان داد که تنها اثر رقم معنیدار است و بر هم کنش جهت و رقم معنیدار نیست. مقایسه میانگینها (دانکن) در سطح 1% رقمها را از لحاظ سرعت قهوهای شدن به سه دستة قوی (رددلیشس)، ضعیف (ارنگه و گرانی اسمیت)، (گلدن اسموتی) و متوسط (گلدن دلیشس) تقسیم کرد. ارنگه به علت داشتن بالاترین میزان مواد جامد محلول و کمترین سرعت قهوهای شدن رقم برتر بود. | ||
کلیدواژهها | ||
آنزیم؛ پلی فنول اکسیداز؛ سیب؛ قهوهای شدن؛ مواد فنولی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,723 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,852 |