1.

Purinergic Regulation of Food and Fat Intakes in Broiler’s Central Nervous System

دوره 15، شماره 4، دی 2021، صفحه 404-410
Sahel Motaghi؛ Hossein Jonaidi؛ Alireza Bashiri؛ Samaneh Nouri Gooshki

2.

اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفرقابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
احمد کریمی

3.

اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 93-103
سید عبداله حسینی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ مجید توکلی؛ هدی جواهری بارفروشی

4.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

5.

اثر برخی از آنتی بیوتیکها بر عیار پادتنHI حاصل از واکسن نیوکاسل

دوره 54، شماره 3، خرداد 1378
دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر محمد حسن بزرگمهری فرد؛ دکتر عبدالحمید حسنی طباطبائی

6.

اثر برخی از کوکسیدیو استات ها بر پارامترهای رشد جوجه های گوشتی در عفونت تجربی کوکسیدیایی

دوره 58، شماره 4، بهمن 1382
دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر صادق رهبری

7.

اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 697-709
ناصر خاکشور؛ حیدر زرقی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

8.

ارزیابی بیولوژیکی دی کلسیم فسفات تولید شده از یک روش جدید برای جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 3، خرداد 1381
احمد قدرت نما؛ حسن مطلبی؛ عبدالرضا کامیاب؛ فریبرز رشیدی

9.

ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، بهمن 1380
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر غلامحسین حبیبی

10.

ارزیابی کارایی نانوسیلور بعنوان جایگزین آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های مرفومتریک روده جوجه‌های گوشتی

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 255-262
محمد نقی زاده؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

11.

برآورد نیاز روی در جیره های بر پایه گندم-سویا با روش ارزیابی پاسخ های عملکرد رشد جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 577-587
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ فرهاد خلیق

12.

بررسی اثرات افزودن دیر هنگام آنزیم فیتاز به جیره جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 3، آبان 1381
محمد امیر کریمی ترشیزی؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر سید مهدی میرسلیمی

13.

بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 619-631
ملیحه نوری؛ حسن صالح؛ محمد طاهر میرکزهی

14.

بررسی پارامترهای الکتروکاردیوگرام ماکیان مبتلا به آسیت وبیماری مزمن تنفسی

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکتر حبیب اله دادرس؛ دکتر علی رضاخانی؛ دکتر سید محمد ظاهر صفدری

15.

بررسی تاثیر آسیت تجربی (با استفاده از مدل خوراکی تری یدوتیرونین) بر وزن اندامهای احشایی و تراکم روده های جوجه های گوشتی

دوره 59، شماره 4، بهمن 1383
دکتر حسن نوده؛ دکتر مسعود تشفام؛ دکتر محمد حسن زاده

16.

بررسی تجربی اثرات پاتولوژیک متن آمین در جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 4، بهمن 1382
دکتر عزیزاله خداکرم تفتی؛ دکتر کرامت اساسی؛ دکتر غلامرضا شهبازی

17.

بررسی تجربی ایمنی زایی چند نوع واکسن کشته آنفلوانزای طیور تحت تیپ H9N2در جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکتر عبدالکریم زمانی مقدم؛ دکتر محمد حسن بزرگمهری فرد؛ دکتر مهدی وصفی مرندی؛ دکتر عبدالحمید حسنی طباطبائی

18.

بررسی تجربی ایمنی زایی چند نوع واکسن کشته آنفلوانزای طیور تحت تیپ H9N2در جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکتر عبدالکریم زمانی مقدم؛ دکتر محمد حسن بزرگمهری فرد؛ دکتر مهدی وصفی مرندی؛ دکتر عبدالحمید حسنی طباطبائی

19.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

20.

تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 105-116
مهدیه نیکبخت زاده؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

21.

تأثیر سطوح مختلف زیلپاترول هیدروکلراید برعملکرد رشد، کیفیت لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 51-60
حسن خیرخواه؛ آرمین توحیدی؛ حسین مروج؛ مولا محمدی آرخلو

22.

تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 403-418
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

23.

تاثیر استفاده از واکسن ها و داروهای ضد کوکسیدی بر عملکرد جوجه های گوشتی در آلودگی تجربی به کوکسیدیوز

دوره 59، شماره 1، اردیبهشت 1383
دکتر ابوالفضل رجب؛ دکتر محمدحسن بزرگمهری فرد؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر سید محمد مهدی کیائی؛ دکتر صادق رهبری

24.

تاثیر بتائین بر میزان کارایی سالینومایسین در جوجه های گوشتی مبتلا به عفونت کوکسیدیایی تجربی

دوره 60، شماره 4، بهمن 1384
دکتر مهرداد مدیرصانعی؛ دکتر سیدمحمد کیایی؛ دکتر صادق رهبری؛ دکتر سعید نوریخواه؛ دکتر فرهاد امینی؛ زهره خاکی

25.

تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 1، اردیبهشت 1382
دکتر شعبان رحیمی؛ مهندس محمد بردی توکلی داشلی برون؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب