1.

Evaluating the Effects of Citric Acid Application on Reducing Decay, Maintaining Edibility and Shelf Life of Peach Fruits in Cold Storage

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 149-160
Fares Alhaj Alali؛ Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh؛ Mesbah Bababalar

2.

اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 145-296
مرتضی صادقی؛ مهدی عباسی؛ امین اله معصومی

3.

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

4.

اثر محلول‌پاشی نانو کلات کلسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی، مورفولوژیکی و ماندگاری گل ژربرا‎ ‎

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 849-860
ثریا معلای مزرعی؛ مهرانگیز چهرازی؛ اسمعیل خالقی

5.

استفاده از اسانس‌های گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه‌های گلابی

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
عباس حسنی؛ رسول جلیلی مرندی؛ یوبرت قوستا

6.

پیش‌بینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 229-234
سینا احمدخانی؛ اصغر محمودی؛ کاوه ملازاده؛ حسین غفاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب