1.

Effects of cell phone radiation on testosterone levels and testicular changes in rats treated with garlic (Allium sativum L.) hydroalcoholic extract

دوره 4، شماره 1، مرداد 2014، صفحه 63-73
Behnaz Hajiuon

2.

اثرآنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گوشتی سالم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 323-329
مصطفی پورعلی؛ ابولقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامرضا رزمی

3.

اثرات باکتری‌های محرک رشد، محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید و سیلیسیم بر پارامترهای رشدی سیر تحت تنش شوری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 دی 1402
علی رضا توسلی؛ سعید قاسمی؛ کاظم قاسمی گلعذانی؛ سالار فرهنگی آبریز؛ احمد بایبوردی؛ هوشنگ خسروی

4.

اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 337-349
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی

5.

بررسی تغییرات آلیسین و فلاونوئید و جذب روزانه سلنیوم در گیاه سیر (Allium sativum L.) تحت تأثیر تیمارهای کود سلنیومی و تلقیح میکوریزایی

دوره 51، شماره 6، شهریور 1399، صفحه 1567-1577
علی چمن نژادیان؛ محمد فیضیان؛ امیدعلی اکبرپور

6.

بررسی تنوع ژنتیکی توده‌های سیر ایرانی (.Allium sativum L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و نشانگرهای مولکولی AFLP

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
یاور وفایی؛ فرشاد دشتی؛ محسن مردی؛ احمد ارشادی

7.

تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 311-320
محمد احسانی؛ مهران ترکی

8.

تأثیر دو روش مکمل‌سازی سیر بر تخریب DNA ناشی از فعالیت ورزشی درمانده‌ساز در مردان غیرورزشکار

دوره 8، شماره 3، آبان 1395، صفحه 323-339
سجاد محمدیاری؛ عباسعلی گائینی؛ سیروس چوبینه؛ حمداله هادی

9.

تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی سیر

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 429-442
علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی

10.

تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد، سرعت رشد و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 565-576
راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

11.

عاری‎سازی دو توده تجاری سیر (Allium sativum L.) بومی ایران از پوتی ویروس‎ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 345-352
بهمن زاهدی؛ غلامحسین مصاحبی؛ ذبیح اله زمانی؛ عبدالکریم کاشی

12.

فعالیت ضد قارچی اسانس‌ گیاهان دارویی در برابر قارچ Mycogone perniciosa، عامل بیماری حباب تر و اثر آن‌ها بر قارچ دکمه‌ای

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 111-119
مهدی بهنامیان؛ زیور نجفی؛ مهدی داوری؛ سارا دژستان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب