1.

Chemical composition of seed and seed oil from Iranian commercial date cultivars

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 2019، صفحه 1-6
Abolfazl Golshan Tafti؛ Bahman Panahi

2.

اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی

دوره 65، شماره 2، تابستان 1389
فرهاد صمدیان؛ آرمین توحیدی؛ کامران رضا یزدی

3.

بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)

دوره 39، شماره 1، پاییز 1387
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست

4.

بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 389-398
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی

5.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

6.

تاثیر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب گوسفندان نژاد زل

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 167-175
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ مصطفی صادقی؛ سلمان نصرالهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.