
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,637 |
تعداد مقالات | 71,616 |
تعداد مشاهده مقاله | 127,123,912 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 100,057,039 |
1. | آیندهپژوهی صنعت بستهبندی مواد غذایی در ایران با رویکرد سناریونگاری در افق 1404 | |
دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 838-864 | ||
مینا کاظمیان؛ محسن شفیعی نیک آبادی؛ داود فیض | ||
2. | بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی | |
دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 60-70 | ||
عمار صالحی | ||
3. | بررسی وضعیت سیستمهای اطلاعات بازاریابی شرکتهای متوسط و بزرگ صنایع غذایی. | |
دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 1-18 | ||
شهرام آزاد؛ کیومرث شریفی | ||
4. | تبیین نقش میانجی عملکرد محصول در تأثیر چشمانداز و موضعیابی برند بر ارزش ویژۀ برند | |
دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 229-243 | ||
سیدنجم الدین موسوی | ||
5. | شماره 26 نشریه علمی دانشجویی میم | |
دوره 9، شماره 26، خرداد 1403 | ||
6. | شناسایی محورهای توسعه قابلیت متقاعد سازی در کارآفرینان کارکشته | |
دوره 10، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 675-694 | ||
فاطمه داداشی؛ قنبر محمدی الیاسی؛ مرتضی رضایی زاده | ||
7. | شناسایی و تحلیل راهبرد های کارآفرینانه در صنایع غذایی منتخب | |
دوره 8، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 611-629 | ||
کیهان اسدی سی سخت؛ کامبیز طالبی؛ سید رسول حسینی | ||
8. | طراحی مدل فرایندی کارآفرینی در صنایع غذائی ایران | |
دوره 9، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 219-237 | ||
حسین خنیفر؛ محمدحسین رحمتی؛ علی لاهوتیان | ||
9. | کاربرد انرژیهای تجدید پذیر در صنایع غذایی بهمنظور سرمایش و گرمایش | |
دوره 3، شماره 3، تیر 1403، صفحه 303-322 | ||
حسین احمدی؛ سید رضا میرجلالی؛ امین یزدانی؛ مرضیه رازقی | ||
10. | مقایسۀ ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگانهای ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان | |
دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 413-421 | ||
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی | ||