1.

آینده‌پژوهی صنعت بسته‌بندی مواد غذایی در ایران با رویکرد سناریونگاری در افق 1404

دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 838-864
مینا کاظمیان؛ محسن شفیعی نیک آبادی؛ داود فیض

2.

بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی

دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 60-70
عمار صالحی

3.

بررسی وضعیت سیستم‌های اطلاعات بازاریابی شرکت‎های متوسط و بزرگ صنایع غذایی.

دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 1-18
شهرام آزاد؛ کیومرث شریفی

4.

تبیین نقش میانجی عملکرد محصول در تأثیر چشم‌انداز و موضع‌یابی برند بر ارزش ویژۀ برند

دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 229-243
سیدنجم الدین موسوی

5.

شماره 26 نشریه علمی دانشجویی میم

دوره 9، شماره 26، خرداد 1403

6.

شناسایی محورهای توسعه قابلیت متقاعد سازی در کارآفرینان کارکشته

دوره 10، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 675-694
فاطمه داداشی؛ قنبر محمدی الیاسی؛ مرتضی رضایی زاده

7.

شناسایی و تحلیل راهبرد های کارآفرینانه در صنایع غذایی منتخب

دوره 8، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 611-629
کیهان اسدی سی سخت؛ کامبیز طالبی؛ سید رسول حسینی

8.

طراحی مدل فرایندی کارآفرینی در صنایع غذائی ایران

دوره 9، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 219-237
حسین خنیفر؛ محمدحسین رحمتی؛ علی لاهوتیان

9.

کاربرد انرژی‌های تجدید پذیر در صنایع غذایی به‌منظور سرمایش و گرمایش

دوره 3، شماره 3، تیر 1403، صفحه 303-322
حسین احمدی؛ سید رضا میرجلالی؛ امین یزدانی؛ مرضیه رازقی

10.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب