1.

اثر برخی عصاره‌های گیاهی و آفت‌کش‌ها روی رشد میسلیوم و تندش قارچ بیمارگر حشرات Beauveria bassiana در شرایط آزمایشگاهی

دوره 41، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 327-336
محمد امین سمیع؛ علی علیزاده؛ حمزه ایزدی

2.

اثر عصاره مرزنجوش و آویشن‌کوهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کنجد تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 21، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 149-166
زهره انصار؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ سراله گالشی؛ احمد غلامی؛ مهدیه پارساییان

3.

ارزیابی اثر ضد باکتریایی عصاره‌‌های گیاهی علیه باکتری Erwinia amylovora و نقش آنها در اِلقای مقاومت در گلابی

دوره 7، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 31-47
مهدی اخلاقی؛ سعید طریقی؛ پریسا طاهری

4.

بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5)

دوره 72، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 235-245
سید ولی حسینی؛ نگار گلچین؛ علیرضا بهرامی راد

5.

مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 685-696
عباس عاشوری؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود طاهر؛ علیرضا بهنامی فر

6.

مقایسۀ اثر رزماری، آویشن، بره‏ موم، آنتی ‏بیوتیک، و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 99-106
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.