1.

Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract on antioxidant status in chicken thigh meat

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 73-81
Maryam Mirderikvandi؛ Ali Kiani؛ Majid Khaldari؛ Masoud Alirezaei

2.

اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 573-581
فاطمه بصیریان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ مژگان مظهری؛ نعمت ضیائی

3.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

4.

اثر سطوح مختلف سلنیوم به‌صورت بلوس آهسته‌رهش قبل از جفت‌گیری بر عملکرد و برخی ‏فراسنجه‌های خونی میش‌های لری بختیاری ‏

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 69-79
مروارید ایمانی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علی پور؛ امیر فدایی فر

5.

اثر عصاره هیدروالکلی دو گونه آویشن بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 305-314
محمد ملک زاده؛ میر داریوش شکوری؛ حسین عبدی بنمار

6.

تأثیر یک دوره فعالیت های هوازی متوسط همراه با مصرف ویتامین E بر فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) و شاخص های ا سترس اکسایشی و آسیب عضلانی دانشجویان پسر فعال

دوره 2، شماره 4، فروردین 1389، صفحه 39-57
حسن نقی زاده؛ حسین اکبرزاده؛ فرشته کتبی

7.

تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 273-282
پریچهر حناچی؛ سمیه کاظمی؛ سارا زیوری؛ سمانه کربلائی

8.

تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 245-253
صادق حسینی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری

9.

مقایسۀ اثر چهار برنامۀ تمرینی به مدت هشت هفته بر بیان برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی بافت قلب موش‌های صحرایی

دوره 12، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 473-492
محمد رضا اسد؛ زینب ترابی؛ علی برزگری؛ حسن عموزاد مهدیرجی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.