1.

Chemical composition and antimicrobial activity of Pelargonium roseum essential oil from Southwest of Iran

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 33-38
Fatemeh Azhdarzadeh؛ Mohammad Hojjati؛ Saeed Tahmuzi Didehban

2.

Comparison of active ingredients properties in callus culture of Zataria multiflora with native plant

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 86-92
Habib Abbasi؛ Shady Sharifzadeh؛ Hossein Mahdie؛ Somaye Karimi؛ Safoora Karimi

3.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

4.

One-pot, Multi-component Synthesis of Dihydropyrano(2,3-c)pyrazoles Catalysed by Preheated Fly-Ash in Aqueous Medium

دوره 34، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 129-136
Arvind Kumar Pandey؛ Kuldeep Mishra؛ Subhash Chandra Shrivastava؛ Poonam Shukla؛ Ashutosh Tripathi

5.

Postharvest Life of Cut Gerbera (Gerbera jamesonii) as Affected by Nano-silver Particles and Calcium Chloride

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 171-180
Nafiseh Geshnizjany؛ Asghar Ramezanian؛ Morteza Khosh-Khui

6.

Synthesis and Biological Significance of Some 2-Azetidinone Derivatives

دوره 23، شماره 2، شهریور 2012، صفحه 139-146
P. Samadhiya

7.

The Application of Essential Oils and Silver Nanoparticles for Sterilization of Bermudagrass Explants in In Vitro Culture

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 131-140
Mina Taghizadeh؛ Mousa Solgi

8.

The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 93-100
Sara Dehghani؛ Marjan Nouri؛ Mehdi Baghi

9.

بررسی اثر سویه‌های باکتری Enterococcus faecium شیره بلوط ایرانی در کنترل زیستی بیمارگر‌های گیاهی

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 87-99
ندا کلانتری؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ مصطفی درویش نیا

10.

بررسی اسانس گیاه دارویی اسطوخودوس و مرزه علیه قارچ Fusarium solani

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 73-76
هادی سالک معراجی؛ محمد جواد زارع؛ خشنود نوراللهی؛ روح اله سالک نقدی؛ سید خشایار تفرشی

11.

تأثیر فلوراتین بر حفظ کیفیت و کنترل میکروبی فیلة قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-654
پریسا نورمحمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ سیدولی حسینی

12.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 347-354
سیدهادی پیغمبردوست؛ سمیرا دهقانی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست

13.

مقایسه بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره آبی و هیدرومتانلی برگ گیاه سنبل آبی (Eichhornia crassipes)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 31-41
رودابه روفچائی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ علیرضا ولی پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب