1.

Chemical composition and antimicrobial activity of Pelargonium roseum essential oil from Southwest of Iran

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 33-38
Fatemeh Azhdarzadeh؛ Mohammad Hojjati؛ Saeed Tahmuzi Didehban

2.

Comparison of active ingredients properties in callus culture of Zataria multiflora with native plant

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 86-92
Habib Abbasi؛ Shady Sharifzadeh؛ Hossein Mahdie؛ Somaye Karimi؛ Safoora Karimi

3.

Histopathophysiolgy Revisions the Induced Eczema in Albino Rats That Treated With Lanolin and Glycerin With Vaseline

دوره 18، Special Issue، دی 2024، صفحه 635-640
Thar Muhyalldin Al-Haidary

4.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

5.

One-pot, Multi-component Synthesis of Dihydropyrano(2,3-c)pyrazoles Catalysed by Preheated Fly-Ash in Aqueous Medium

دوره 34، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 129-136
Arvind Kumar Pandey؛ Kuldeep Mishra؛ Subhash Chandra Shrivastava؛ Poonam Shukla؛ Ashutosh Tripathi

6.

Postharvest Life of Cut Gerbera (Gerbera jamesonii) as Affected by Nano-silver Particles and Calcium Chloride

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 171-180
Nafiseh Geshnizjany؛ Asghar Ramezanian؛ Morteza Khosh-Khui

7.

Synthesis and Biological Significance of Some 2-Azetidinone Derivatives

دوره 23، شماره 2، شهریور 2012، صفحه 139-146
P. Samadhiya

8.

The Application of Essential Oils and Silver Nanoparticles for Sterilization of Bermudagrass Explants in In Vitro Culture

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 131-140
Mina Taghizadeh؛ Mousa Solgi

9.

The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 93-100
Sara Dehghani؛ Marjan Nouri؛ Mehdi Baghi

10.

بررسی اثر سویه‌های باکتری Enterococcus faecium شیره بلوط ایرانی در کنترل زیستی بیمارگر‌های گیاهی

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 87-99
ندا کلانتری؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ مصطفی درویش نیا

11.

بررسی اسانس گیاه دارویی اسطوخودوس و مرزه علیه قارچ Fusarium solani

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 73-76
هادی سالک معراجی؛ محمد جواد زارع؛ خشنود نوراللهی؛ روح اله سالک نقدی؛ سید خشایار تفرشی

12.

تأثیر فلوراتین بر حفظ کیفیت و کنترل میکروبی فیلة قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-654
پریسا نورمحمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ سیدولی حسینی

13.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 347-354
سیدهادی پیغمبردوست؛ سمیرا دهقانی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست

14.

مقایسه بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره آبی و هیدرومتانلی برگ گیاه سنبل آبی (Eichhornia crassipes)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 31-41
رودابه روفچائی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ علیرضا ولی پور






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب