
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,579 |
تعداد مقالات | 71,107 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,775,787 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 99,027,231 |
1. | Chemical composition and antimicrobial activity of Pelargonium roseum essential oil from Southwest of Iran | |||
دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 33-38 | ||||
Fatemeh Azhdarzadeh؛ Mohammad Hojjati؛ Saeed Tahmuzi Didehban | ||||
2. | Comparison of active ingredients properties in callus culture of Zataria multiflora with native plant | |||
دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 86-92 | ||||
Habib Abbasi؛ Shady Sharifzadeh؛ Hossein Mahdie؛ Somaye Karimi؛ Safoora Karimi | ||||
3. | Histopathophysiolgy Revisions the Induced Eczema in Albino Rats That Treated With Lanolin and Glycerin With Vaseline | |||
دوره 18، Special Issue، دی 2024، صفحه 635-640 | ||||
Thar Muhyalldin Al-Haidary | ||||
4. | Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films | |||
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84 | ||||
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani | ||||
5. | One-pot, Multi-component Synthesis of Dihydropyrano(2,3-c)pyrazoles Catalysed by Preheated Fly-Ash in Aqueous Medium | |||
دوره 34، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 129-136 | ||||
Arvind Kumar Pandey؛ Kuldeep Mishra؛ Subhash Chandra Shrivastava؛ Poonam Shukla؛ Ashutosh Tripathi | ||||
6. | Postharvest Life of Cut Gerbera (Gerbera jamesonii) as Affected by Nano-silver Particles and Calcium Chloride | |||
دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 171-180 | ||||
Nafiseh Geshnizjany؛ Asghar Ramezanian؛ Morteza Khosh-Khui | ||||
7. | Synthesis and Biological Significance of Some 2-Azetidinone Derivatives | |||
دوره 23، شماره 2، شهریور 2012، صفحه 139-146 | ||||
P. Samadhiya | ||||
8. | The Application of Essential Oils and Silver Nanoparticles for Sterilization of Bermudagrass Explants in In Vitro Culture | |||
دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 131-140 | ||||
Mina Taghizadeh؛ Mousa Solgi | ||||
9. | The effect of adding walnut green husk extract on antioxidant and antimicrobial properties of ketchup | |||
دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 93-100 | ||||
Sara Dehghani؛ Marjan Nouri؛ Mehdi Baghi | ||||
10. | بررسی اثر سویههای باکتری Enterococcus faecium شیره بلوط ایرانی در کنترل زیستی بیمارگرهای گیاهی | |||
دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 87-99 | ||||
ندا کلانتری؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ مصطفی درویش نیا | ||||
11. | بررسی اسانس گیاه دارویی اسطوخودوس و مرزه علیه قارچ Fusarium solani | |||
دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 73-76 | ||||
هادی سالک معراجی؛ محمد جواد زارع؛ خشنود نوراللهی؛ روح اله سالک نقدی؛ سید خشایار تفرشی | ||||
12. | تأثیر فلوراتین بر حفظ کیفیت و کنترل میکروبی فیلة قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | |||
دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-654 | ||||
پریسا نورمحمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ سیدولی حسینی | ||||
13. | تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس | |||
دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 347-354 | ||||
سیدهادی پیغمبردوست؛ سمیرا دهقانی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست | ||||
14. | مقایسه بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره آبی و هیدرومتانلی برگ گیاه سنبل آبی (Eichhornia crassipes) | |||
دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 31-41 | ||||
رودابه روفچائی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ علیرضا ولی پور | ||||
|