1.

Antioxidant capacity and chemical composition of different parts of saffron flowers

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 2021، صفحه 69-74
Akram Azghandi Fardaghi؛ Ali Es-haghi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

2.

A study on the effects of environmental factors on vegetative characteristics and corm yield of saffron (Crocus sativus)

دوره 48، ویژه نامه، پاییز 1396، صفحه 45-52
Haydeh Rahimi؛ Majid Shokrpour؛ Leila Tabrizi Raeini؛ Ezatollah Esfandiari

3.

Microencapsulation of saffron pollen extract by spray drying to preserve its nutritional properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1400
Elaheh Moradi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

4.

ارزیابی اثر تراکم بالای بنه و سه روش کاشت بر برخی از ویژگی‌های زراعی زعفران (Crocus sativus L.) و رفتار بنه‌ها

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 379-391
علیرضا کوچکی؛ لیلا تبریزی؛ مریم جهانی؛ علی اصغر محمدآبادی

5.

بررسی اثر کادمیوم بر روی رشد و مورفولوژی ریشه‌های زعفران

دوره 1، شماره 0، زمستان 1380
مریم استادشریف؛ عزت‌اله کیهانی؛ بهروز شاهسون بهبودی؛ داریوش مینایی تهرانی

6.

بررسی تأثیر کاربرد نانو کود آهن در مقایسه با کلات آن بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 155-168
سعیده ملکی فراهانی؛ مهدی عقیقی شاهوردی

7.

پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 405-413
کبری حیدربیگی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی؛ ماریا لوز رودریگوز-مندز

8.

تحلیل عوامل موثر بر کاهش مصرف کودهای شیمیایی در راستای دستیابی به تولید پایدار زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 421-435
سعید یزدانی؛ محمدرضا رمضانی؛ احمد قاسمی؛ سیده طاهره قائم مقامی

9.

جداسازی و شناسایی قارچ‌های میکوریز آربوسکولار هم‌زیست زعفران و بررسی اثر آن‌ها بر عملکرد گل و جذب عناصر غذایی در شرایط قطع آبیاری و بسترهای مختلف کشت

دوره 23، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 379-391
مریم حبیبی؛ فائزه زعفریان؛ فرهاد رجالی؛ نادعلی باقری

10.

ردیابی و مقایسۀ فیلوژنتیکی جدایه‌های زعفران و گوجه‌فرنگی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (TSWV) در استان خراسان جنوبی

دوره 48، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 217-227
سالار فرخوند؛ سیده عاطفه حسینی؛ خدیجه سالاری؛ محمد حسین امینی فرد

11.

سنجش تناسب اراضی استان قزوین برای کشت زعفران براساس روش‌های تصمیم‌گیری چند معیاره

دوره 0، شماره 0، زمستان 1387
منصور? جعفربیگلو؛ زهرا مبارکی

12.

سنجش نگرش کشاورزان زعفرانکار نسبت به تولید و توسعه کشت زعفران و بررسی مسائل و مشکلات آنان (مطالعه موردی شهرستان گناباد)

دوره 36، شماره 3، بهار 1384
حسن صدیقی؛ امیر احمدپور کاخک

13.

شناسایی و تحلیل انواع ریسک‌های مرتبط با کشت زعفران (موردمطالعه: استان کرمانشاه)

دوره 11، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 796-813
فاطمه کوشکی؛ فرحناز رستمی؛ علی اصغر میرک زاده

14.

مقایسۀ تأثیرات ضددردی و ضدالتهابی زعفران و ایندومتاسین در پیشگیری و درمان کوفتگی عضلانی تأخیری (DOMS)

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 541-561
عباس معمارباشی؛ علی رجبی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.