1.

Antioxidant capacity and chemical composition of different parts of saffron flowers

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 69-74
Akram Azghandi Fardaghi؛ Ali Es-haghi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

2.

A study on the effects of environmental factors on vegetative characteristics and corm yield of saffron (Crocus sativus)

دوره 48، ویژه نامه، مهر 1396، صفحه 45-52
Haydeh Rahimi؛ Majid Shokrpour؛ Leila Tabrizi Raeini؛ Ezatollah Esfandiari

3.

Microencapsulation of saffron pollen extract by spray drying to preserve its nutritional properties

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 146-152
Elaheh Moradi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

4.

ارزیابی اثر تراکم بالای بنه و سه روش کاشت بر برخی از ویژگی‌های زراعی زعفران (Crocus sativus L.) و رفتار بنه‌ها

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 379-391
علیرضا کوچکی؛ لیلا تبریزی؛ مریم جهانی؛ علی اصغر محمدآبادی

5.

بررسی اثر کادمیوم بر روی رشد و مورفولوژی ریشه‌های زعفران

دوره 1، شماره 0، بهمن 1380
مریم استادشریف؛ عزت‌اله کیهانی؛ بهروز شاهسون بهبودی؛ داریوش مینایی تهرانی

6.

بررسی پیامدهای کشت زعفران در مهاجرت معکوس روستاییان (مورد مطالعه: روستاهای دهستان رشتخوار)

دوره 13، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 253-283
علی ایزدی؛ صادق اصغری لفمجانی؛ غریب فاضل نیا

7.

بررسی تأثیر کاربرد نانو کود آهن در مقایسه با کلات آن بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 155-168
سعیده ملکی فراهانی؛ مهدی عقیقی شاهوردی

8.

بررسی صفات مورفوفیزیولوژیکی دو اکوتیپ زعفران تحت تاثیر باکتری باسیلوس سوبتیلیس در شرایط ‏اقلیمی زنجان

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-30
فهیمه صالحی؛ میترا اعلایی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ سید علیرضا سلامی؛ حسن رضادوست

9.

پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 405-413
کبری حیدربیگی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی؛ ماریا لوز رودریگوز-مندز

10.

تأثیر عصاره الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) پرتو‌دیده بر زنده‌مانی باکتری لاکتی کازئی باسیلوس پاراکازئی M4PM99 و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی ماست پروبیوتیکی

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 247-258
پوریا قربان زاده؛ مهنوش پارسایی مهر؛ مرضیه حیدریه؛ اشکان جبلی جوان

11.

تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مصرف مکمل زعفران همراه با دو هفته بی‌تمرینی بر برخی شاخص‌های مرتبط با بیماری دیابت در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع 2

دوره 13، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 125-148
علی رجبی؛ معرفت سیاه کوهیان؛ علی اکبرنژاد

12.

تحلیل عوامل موثر بر کاهش مصرف کودهای شیمیایی در راستای دستیابی به تولید پایدار زعفران (مطالعه موردی: شهرستان گناباد)

دوره 50، شماره 3، مهر 1398، صفحه 421-435
سعید یزدانی؛ محمدرضا رمضانی؛ احمد قاسمی؛ سیده طاهره قائم مقامی

13.

جداسازی و شناسایی قارچ‌های میکوریز آربوسکولار هم‌زیست زعفران و بررسی اثر آن‌ها بر عملکرد گل و جذب عناصر غذایی در شرایط قطع آبیاری و بسترهای مختلف کشت

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 591-579
مریم حبیبی؛ فائزه زعفریان؛ فرهاد رجالی؛ نادعلی باقری

14.

ردیابی و مقایسۀ فیلوژنتیکی جدایه‌های زعفران و گوجه‌فرنگی ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (TSWV) در استان خراسان جنوبی

دوره 48، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 217-227
سالار فرخوند؛ سیده عاطفه حسینی؛ خدیجه سالاری؛ محمد حسین امینی فرد

15.

سنجش تناسب اراضی استان قزوین برای کشت زعفران براساس روش‌های تصمیم‌گیری چند معیاره

دوره 0، شماره 66، اسفند 1387
منصور? جعفربیگلو؛ زهرا مبارکی

16.

سنجش نگرش کشاورزان زعفرانکار نسبت به تولید و توسعه کشت زعفران و بررسی مسائل و مشکلات آنان (مطالعه موردی شهرستان گناباد)

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384
حسن صدیقی؛ امیر احمدپور کاخک

17.

شناسایی و تحلیل انواع ریسک‌های مرتبط با کشت زعفران (موردمطالعه: استان کرمانشاه)

دوره 11، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 796-813
فاطمه کوشکی؛ فرحناز رستمی؛ علی اصغر میرک زاده

18.

مقایسۀ تأثیرات ضددردی و ضدالتهابی زعفران و ایندومتاسین در پیشگیری و درمان کوفتگی عضلانی تأخیری (DOMS)

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 541-561
عباس معمارباشی؛ علی رجبی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب