1.

Effect of Sun-Drying and Roasting on Pistachio Quality and Health Benefits

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 299-308
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Hossein Rezaei

2.

بررسی اثرات کمبود مس، راهکارهای پیشگیری و درمان آن در گوسفند

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 30-39
امین شاکر کردقشلاقی

3.

بررسی برخی ویژگی‌های کمّی و فیزیولوژیک گیاه دارویی رزماری تحت ‌تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی در چین‏های مختلف

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1061-1076
الهه مرادی مرجانه؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمود سلوکی

4.

تاثیر تجویز خوراکی محلول حاوی املاح معدنی و آلی در گاوهای شیری تازه‌زا بر روی پیشگیری از کمبود مواد معدنی و بالانس منفی ‌انرژی

دوره 66، شماره 4، دی 1390، صفحه 229-304
صمد لطف اله زاده؛ محمد آبیل؛ سید مصطفی علوی؛ محمدرضا مخبر دزفولی؛ فرهاد موسی‌خانی

5.

تغییر میزان پتاسیم و آهن در دو رقم حساس و به نسبت مقاوم گوجه‌فرنگی آلوده به ویروس ایرانی پیچیدگی بوتة چغندرقند

دوره 47، شماره 2، آذر 1395، صفحه 341-348
امید عینی گندمانی؛ مصطفی قنبری؛ سعید شفیعی

6.

غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 339-350
محدثه هاشمی؛ کبری ضیایی؛ سیدولی حسینی

7.

مدل‏سازی تابع برآورد تقاضای حمل‌ونقل مواد معدنی با استفاده از مدل لوجیت دوگانه

دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 267-284
اکرم رستمخانی؛ محسن نظری؛ حسین صفری؛ محسن پورسیدآقایی

8.

مقایسه مایه پنیر حاصل از کپک Mucor.miehei با مایه پنیرحیوانی و مایه پنیر تجاری رنیلاز

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
محمد علیزاده؛ محمدرضا احسانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب