هاشمی, محدثه, ضیایی, کبری, حسینی, سیدولی. (1400). غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان. , 74(3), 339-350. doi: 10.22059/jfisheries.2020.245694.1004
محدثه هاشمی; کبری ضیایی; سیدولی حسینی. "غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان". , 74, 3, 1400, 339-350. doi: 10.22059/jfisheries.2020.245694.1004
هاشمی, محدثه, ضیایی, کبری, حسینی, سیدولی. (1400). 'غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان', , 74(3), pp. 339-350. doi: 10.22059/jfisheries.2020.245694.1004
هاشمی, محدثه, ضیایی, کبری, حسینی, سیدولی. غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان. , 1400; 74(3): 339-350. doi: 10.22059/jfisheries.2020.245694.1004


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب