1.

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن ضایعات استخوانی ماهی تون زرد باله (Thunuus albacares) بر مواد مغذی موجود در آن

صفحه 325-338
روح الله نامدار طالشانی؛ هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی

2.

غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان

صفحه 339-350
محدثه هاشمی؛ کبری ضیایی؛ سیدولی حسینی

3.

تشخیص سریع چهار گونه از تاسماهیان جنس Acipenser حوضه دریای خزر و تاسماهی سیبری با استفاده از روش تکثیر ژنوم میتوکندریایی

صفحه 351-362
شیرین جمشیدی؛ مریم منصف شکری؛ محمد حسن زاده صابر

4.

اثرات مکمل غذایی رنگدانه آستازانتین بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

صفحه 363-374
محمد اتفاق دوست؛ حمید نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

5.

بررسی زمان ماندگاری فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) پوشش داده شده با پروتئین آبکافتی ماهی

صفحه 375-390
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی

6.

بررسی دوریختی جنسی با استفاده از صفات اندازشی و پارامترهای رشد در گربه‌ کوسه ماهی عربی (Chiloscyllium arabicum, Gubanov, 1980) در آب‌های استان هرمزگان، خلیج فارس

صفحه 391-402
مجتبی نادری؛ ساجده ناصحی؛ اسلام مهدی زاده

7.

ارزیابی اثرات رسوراترول به عنوان یک پلی فنول طبیعی بر شاخص‌های رشد و آنزیم کبدی در ماهی زبرا (Danio rerio)

صفحه 391-400
مینا فعال؛ حامد منوچهری؛ رضا چنگیزی؛ فاطمه بوترابی؛ محمدرضا خرمی زاده

8.

بررسی اثرات جیره‌های غذایی حاوی باکتری‌های ریزپوشانی شده Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 با آلژینات سدیم و کیتوزان بر رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 401-416
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرید فیروزبخش؛ عبدالصمد کرامت

9.

پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ

صفحه 417-430
لاله رومیانی؛ فاطمه شماعی

10.

تعیین غلظت نیمه‌ کشندگی (LC50) قارچ‌کش ویستا (Vista) در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 431-442
سیده زینب حسینی کوه خیلی؛ شیلا امیدظهیر؛ سید محمد حسینی؛ عبدالعلی موحدی نیا

11.

تاثیر محیط‌های کشت حاوی غلظت‌های مختلف گلیسرول و گلوکز بر میزان تولید کربوهیدرات، لیپید و پروتئین و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در جلبک‌های Scenedesmus و Monoraphidium

صفحه 443-452
پریچهر حناچی؛ مرضیه مطلب؛ مصطفی نوروزی؛ روشنک زرین قلمی

12.

تاثیر کاهش نرخ غذادهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و تغذیه، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت آب در سیستم بیوفلاک در مقایسه با آب تمیز

صفحه 453-466
حسین آدینه؛ حجت جعفریان؛ محمد خادمی حمیدی؛ فاطمه زهرا کریم تبار؛ زینب صداقت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب