تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,096,326 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,203,237 |
مقایسه مایه پنیر حاصل از کپک Mucor.miehei با مایه پنیرحیوانی و مایه پنیر تجاری رنیلاز | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 22، دوره 34، شماره 1 - شماره پیاپی 1456، فروردین 1382 اصل مقاله (341.13 K) | ||
نویسندگان | ||
محمد علیزاده؛ محمدرضا احسانی* | ||
چکیده | ||
باتوجه به اینکه مایه پنیر مورد نیاز صنعت پنیرسازی کشور بطورعمده از خارج تأمین می شود،در این پژوهش مایه پنیر تهیه شده از کپکM.miehei با یک مایه پنیر حیوانی و یک مایه پنیر وارداتی به نام رنیلاز مورد مقایسه قرار گرفت.میزان تولید نیتروژن محلول(SN) و نیتروژن غیر پروتئینی(NPN)در پنیرهای ساخته شده با مایه پنیر حاصل از کپک M.miehei بطور معنی داری بالاتراز دو مایه پنیر دیگر بود. این دو شاخص نشاندهنده بالا بودن خاصیت پروتئولیتیکی این مایه پنیر نسبت به مایه پنیر حیوا نی و رنیلاز می باشد. در طول 60 روز نگهداری دلمه ها در آب نمک، روند تغییرات اسیدیته، ماده خشک و مواد معدنی از قبیل ،فسفر، کلسیم و نمک طعام در پنیرهای ساخته شده با مایه پنیر حاصل از M.miehei به طور معنی داری متفاوت از دو مایه پنیر حیوانی و رنیلاز بود. | ||
کلیدواژهها | ||
مایه پنیر؛ مواد معدنی؛ نیتروژن غیرپروتئینی؛ نیتروژن محلول | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,995 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,285 |