
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,762 |
تعداد مقالات | 72,837 |
تعداد مشاهده مقاله | 131,854,154 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,532,876 |
1. | اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتیاکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتیبادی جوجههای گوشتی | |
دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 147-156 | ||
محمد رضا رضوانی؛ شهرام رحیمی | ||
2. | بررسی اثر صمغ مرِّمَکّی (Commiphora myrrha) و عصاره پوست انار بر کیفیت میوههای لیمو ترش در طول انبار مانی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1404 | ||
سکینه ملائی محمد آبادی؛ محبوبه محمدی؛ سمیه رستگار | ||
3. | بررسی تأثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی دانههای انار آماده مصرف | |
دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 642-633 | ||
مینا ربانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی | ||
4. | تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف | |
دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 223-234 | ||
محسن لبافی مزرعه شاهی؛ نگاه کریمی؛ مریم سلامی | ||