1.

اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 147-156
محمد رضا رضوانی؛ شهرام رحیمی

2.

بررسی اثر صمغ مرِّمَکّی (Commiphora myrrha) و عصاره پوست انار بر کیفیت میوه‌های لیمو ترش در طول انبار مانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1404
سکینه ملائی محمد آبادی؛ محبوبه محمدی؛ سمیه رستگار

3.

بررسی تأثیر پوشش خوراکی فعال و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 642-633
مینا ربانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی

4.

تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 223-234
محسن لبافی مزرعه شاهی؛ نگاه کریمی؛ مریم سلامی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب