1.

Effect of vacuum packaging and edible coating containing black pepper seeds and turmeric extracts on shelf life extension of chicken breast fillets

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 2020، صفحه 69-78
Fereshteh Dalvandi؛ Hadi Almasi؛ Babak Ghanbarzadeh؛ Hedayat Hosseini؛ Nader Karimian Khosroshahi

2.

Improving Shelf Life of Strawberry Through Application of Sodium Alginate and Ascorbic Acid Coatings

دوره 7، شماره 3، پاییز 2020، صفحه 279-293
Fatemeh Nazoori؛ Solmaz Poraziz؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Majid Esmailizadeh؛ Elaheh ZamaniBahramabadi

3.

The effect of whey protein-based edible coating containing natamycin and lysozyme-xanthan gum conjugate on the shelf life of ultrafiltrated white cheese

دوره 3، شماره 2، پاییز و زمستان 2020، صفحه 168-177
Abbas Jalilzadeh؛ Javad Hesari؛ Syed Hadi Peighambardoust؛ Issa Javidipour

4.

تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 294-305
مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی

5.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 677-685
محمدرضا اصغری؛ لیلا احدی؛ سجاد ریایی

6.

تأثیر کاربرد پس‌ از برداشت نانو ‌اکسید‌‌‌روی و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1025-1033
محمدرضا اصغری؛ هاشم زارعی؛ حبیب شیرزاد

7.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

دوره 72، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.