1.

آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 159-169
نسیم کاکی؛ علی کیانی؛ ایوب عزیزی

2.

ارزیابی انفرادی و ترکیبی قابلیت هضم و تخمیر گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان در شترهای یک کوهانه

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 11-25
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت‌الله روشنفکر

3.

بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 321-336
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ علیرضا وکیلی

4.

تأثیر سه نوع برگ گیاه اکالیپتوس بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 363-374
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ یوسف روزبهان

5.

تعیین ارزش تغذیه‌ای برگ درخت پستة وحشی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 135-144
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

6.

جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 255-266
زهرا شیرنگار؛ فردین هژبری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور

7.

مقایسه تاثیر‎ ‎مکمل‎ ‎بافر ترکیبی و بیکربنات سدیم‎ ‎بر‎ ‎عملکرد رشد‎ ‎و‎ ‎فراسنجه‌های شکمبه‌ای‎ ‎در‎ ‎گوساله‌های‎ ‎نر پروار‎ ‎هلشتاین

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 161-169
بهزاد گنجی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ فرهنگ فاتحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب