شریفی, افروز, چاجی, مرتضی, وکیلی, علیرضا. (1396). بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی. , 19(2), 321-336. doi: 10.22059/jap.2017.61957
افروز شریفی; مرتضی چاجی; علیرضا وکیلی. "بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی". , 19, 2, 1396, 321-336. doi: 10.22059/jap.2017.61957
شریفی, افروز, چاجی, مرتضی, وکیلی, علیرضا. (1396). 'بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی', , 19(2), pp. 321-336. doi: 10.22059/jap.2017.61957
شریفی, افروز, چاجی, مرتضی, وکیلی, علیرضا. بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی. , 1396; 19(2): 321-336. doi: 10.22059/jap.2017.61957


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب