تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,833 |
تعداد مقالات | 64,016 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,263,986 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,160,648 |
1. | Hepatic Health and Humoral Immunological Parameters of Common Carp, Cyprinus carpio, Fed Lactic Acid-Supplemented diets | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 دی 1401 | ||
Ali Taheri Mirghaed؛ Mellika Ghelichpour؛ Abbasali Aghaei Moghaddam؛ Seyed Hossein Hoseinifar؛ Seyyed Morteza Hoseini | ||
2. | اثرات اسانس آویشن شیرازی ‘ اسید استیک ‘ درجه حرارت وزمان نگهداری بر روی احتمال رشدیک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم درمحیط آبگوشت قلب –مغز | |
دوره 61، شماره 2، مرداد 1385 | ||
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده بستی؛ دکتر رضا عباسی فر؛ دکتر بهراد رادمهر | ||
3. | ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیتهای پلاسما در دوندگان مرد جوان | |
دوره 1، شماره 2، مهر 1388، صفحه 37-89 | ||
بختیار ترتیبیان؛ هیرش نوری؛ اصغر عباسی | ||
4. | بررسی اثر مصرف مکمل ویتامین B1 بر غلظت های گلوکز و اسید لاکتیک خون به دنبال اجرای فعالیت بیشینه هوازی | |
دوره 24، شماره 24، تیر 1384 | ||
حسن آقا طباطبایی؛ دکتر فرزاد ناظم؛ دکتر محمد تقی گودرزی | ||
5. | بررسی پارامترهای مؤثر در جذب اسید لاکتیک توسط رزین امبرلایت IRA-400 | |
دوره 41، شماره 4، تیر 1386 | ||
سهرابعلی قربانیان؛ حسین ابوالقاسمی؛ محمدعلی موسویان؛ سعید رضا رادپور | ||
6. | بررسی فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین | |
دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 249-260 | ||
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی | ||
7. | تاثیر مکمل بی کربنات سدیم بر میزان اسید لاکتیک، آمونیاک و عملکرد پسران دوندة 400 متر | |
دوره 2، شماره 4، فروردین 1389، صفحه 79-92 | ||
حبیب محمدپور؛ جبرئیل پوزش جدیدی؛ کریم آزای علمداری؛ رقیه پوزش جدیدی | ||
8. | تولید پیوسته و ناپیوسته اسید لاکتیک از آب پنیز با استفاده از لاکتوباسیل تثبیت شده | |
دوره 30، شماره 34، تیر 1383 | ||
دکتر غلامرضا نبی بدهندی؛ پوریا بنی اردلان | ||
9. | مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند | |
دوره 56، شماره 3، آبان 1380 | ||
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی | ||