1.

Evaluation of intercropping indices and fatty acid composition of safflower (Carthamus tinctorius L.)

دوره 27، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 307-313
F. Salari؛ Sh. Khalesro؛ Gh.R. Heidari؛ H. Ghobari

2.

اثرات رژیم‌های آبیاری و نوع کود بر درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب در برگ و دانه خرفه ‏‏(‏Portulaca oleracea L.‎‏)‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 375-386
الهام اله بخش؛ محمد گلوی؛ سید محسن موسوی نیک؛ زینب محکمی

3.

اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 57-68
فاطمه نژاد حبیب وش؛ ارسلان پیروش؛ علی حیدرزاده

4.

اثر کاربرد لجن‌فاضلاب شهری، ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر برخی اسیدهای چرب و شاخص‌های نیتروژن درکلزا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 502-485
مهدی طاهری اصغری

5.

بررسی اثر پاشش کائولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم زرد در شرایط اقلیمی شهرستان فسا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 169-184
اسمعیل خالقی؛ کاظم ارزانی؛ نوراله معلمی؛ محسن برزگر

6.

بررسی عملکرد ارقام مختلف کتان روغنی در منطقه ورامین

دوره 11، شماره 2، آبان 1388، صفحه 11-17
حمید ایران نژاد؛ محبوبه پشتکوهی؛ زینب جوانمردی؛ رضا امیری

7.

بررسی کمیت و ترکیب روغن زیتون "رقم زرد" در مناطق مهم زیتون کاری ایران

دوره 1، شماره 0، فروردین 1378
حسین صادقی؛ علیرضا طلایی؛ عبدالامیر علامه

8.

تأثیر تنش آبی بر صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژنوتیپ ‏های گلرنگ

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 75-89
معصومه گنجی؛ سراله گالشی؛ حمید جباری؛ فروغ سنجریان؛ بنیامین ترابی

9.

تأثیر کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی فسفر بر عملکرد دانه، عملکرد روغن و اسیدهای چرب گلرنگ بهاره (IL111) در شرایط کمبود آب

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 159-169
سیاوش حشمتی؛ مجید امینی دهقی؛ کیوان فتحی امیرخیز

10.

تأثیر کم آبیاری و محلول‏پاشی پلی‏آمین‏ها بر عملکرد دانه و روغن، کارآیی مصرف آب و تولید اسیدهای چرب روغن دانه گلرنگ بهاره (Carthamus tinctorius L.)

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 79-96
کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علیرضا رضازاده

11.

تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 443-452
کمال سادات اسیلان

12.

مقایسه عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن ارقام و توده‌های مختلف کتان روغنی (Linum usitatissimum L.)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 993-1002
مریم بدوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ علی اشرف جعفری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب