نژاد حبیب وش, فاطمه, پیروش, ارسلان, حیدرزاده, علی. (1401). اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی. , 53(2), 57-68. doi: 10.22059/ijfcs.2021.317642.654792
فاطمه نژاد حبیب وش; ارسلان پیروش; علی حیدرزاده. "اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی". , 53, 2, 1401, 57-68. doi: 10.22059/ijfcs.2021.317642.654792
نژاد حبیب وش, فاطمه, پیروش, ارسلان, حیدرزاده, علی. (1401). 'اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی', , 53(2), pp. 57-68. doi: 10.22059/ijfcs.2021.317642.654792
نژاد حبیب وش, فاطمه, پیروش, ارسلان, حیدرزاده, علی. اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی. , 1401; 53(2): 57-68. doi: 10.22059/ijfcs.2021.317642.654792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب