سادات اسیلان, کمال. (1400). تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی. , 23(2), 443-452. doi: 10.22059/jci.2021.310991.2457
کمال سادات اسیلان. "تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی". , 23, 2, 1400, 443-452. doi: 10.22059/jci.2021.310991.2457
سادات اسیلان, کمال. (1400). 'تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی', , 23(2), pp. 443-452. doi: 10.22059/jci.2021.310991.2457
سادات اسیلان, کمال. تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی. , 1400; 23(2): 443-452. doi: 10.22059/jci.2021.310991.2457


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب