1.

Effect of malic acid on bioactive components and antioxidant properties of sliced button mushroom (Agaricus bisporus) during storage

دوره 9، شماره 4، فروردین 2016، صفحه 287-294
Kobra Keykhosravi؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Mahnoosh Parsaiemehr

2.

Mentha Leaf Extracts and Oils: A Novel Approach to Enhance the Flavor and Shelf Life of Soft Cheese

دوره 19، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 105-120
Ammar Abdulhasan Aldhalemi؛ Murtadha Abdulhasan Aldhalemi؛ Sadiq Jaafir Aziz Alneamah؛ Maeeda Mohammed Jawad Almaghanichy؛ Ghadeer Sabah Bustani

3.

اثر افزودن گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی شاخصه‌های کیفی گوشت بره‌های پرواری عربی-رومانف

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 31-43
پروین علی‌میرزایی؛ مرتضی چاجی

4.

استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی آب‌دوست‌‌ِ مواد استخراجی بافت گره پهن‌برگان

دوره 68، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 247-259
اکرم صداقت؛ علی عبدالخانی؛ فرامرز خداییان؛ محمد هادی قاسمی

5.

بررسی برهم‌کنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آب‌وهوایی مشهد

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه

6.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 593-606
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی

7.

تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 235-245
سید ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی

8.

تأثیر عصاره الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) پرتو‌دیده بر زنده‌مانی باکتری لاکتی کازئی باسیلوس پاراکازئی M4PM99 و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی ماست پروبیوتیکی

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 247-258
پوریا قربان زاده؛ مهنوش پارسایی مهر؛ مرضیه حیدریه؛ اشکان جبلی جوان

9.

تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر صفات بیوشیمیایی، عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس ‏‏(‏Physalis peruviana L.‎‏)‏

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 795-806
زهرا گودرزی؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ محمدرضا راجی

10.

تاثیر محلول پاشی نانوذرات سلنیوم (SeNPs) بر ویژگی های ظاهری و بیوشیمیایی گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) تحت تنش خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1403
مریم رضاقلی؛ جواد رضاپور فرد؛ رضا درویش زاده

11.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

12.

سنتز نانوذرات نقره به روش سازگار با محیط زیست با استفاده از عصاره هیدروالکلی Laurencia caspica و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1403
شهاب اوجانی؛ فرید غلامرضا فهیمی؛ محسن محمدی؛ میثم پاشایی

13.

هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 379-390
مونا عزیزی؛ انوشه شریفان؛ ابراهیم حسینی؛ عبدالله قوامی






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب