
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,591 |
تعداد مقالات | 71,173 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,925,940 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 99,184,130 |
1. | Effect of malic acid on bioactive components and antioxidant properties of sliced button mushroom (Agaricus bisporus) during storage | |||
دوره 9، شماره 4، فروردین 2016، صفحه 287-294 | ||||
Kobra Keykhosravi؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Mahnoosh Parsaiemehr | ||||
2. | Mentha Leaf Extracts and Oils: A Novel Approach to Enhance the Flavor and Shelf Life of Soft Cheese | |||
دوره 19، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 105-120 | ||||
Ammar Abdulhasan Aldhalemi؛ Murtadha Abdulhasan Aldhalemi؛ Sadiq Jaafir Aziz Alneamah؛ Maeeda Mohammed Jawad Almaghanichy؛ Ghadeer Sabah Bustani | ||||
3. | اثر افزودن گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی شاخصههای کیفی گوشت برههای پرواری عربی-رومانف | |||
دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 31-43 | ||||
پروین علیمیرزایی؛ مرتضی چاجی | ||||
4. | استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی آبدوستِ مواد استخراجی بافت گره پهنبرگان | |||
دوره 68، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 247-259 | ||||
اکرم صداقت؛ علی عبدالخانی؛ فرامرز خداییان؛ محمد هادی قاسمی | ||||
5. | بررسی برهمکنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آبوهوایی مشهد | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433 | ||||
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه | ||||
6. | بررسی خواص آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |||
دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 593-606 | ||||
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی | ||||
7. | تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد | |||
دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 235-245 | ||||
سید ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی | ||||
8. | تأثیر عصاره الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) پرتودیده بر زندهمانی باکتری لاکتی کازئی باسیلوس پاراکازئی M4PM99 و ویژگیهای آنتیاکسیدانی ماست پروبیوتیکی | |||
دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 247-258 | ||||
پوریا قربان زاده؛ مهنوش پارسایی مهر؛ مرضیه حیدریه؛ اشکان جبلی جوان | ||||
9. | تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر صفات بیوشیمیایی، عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس (Physalis peruviana L.) | |||
دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 795-806 | ||||
زهرا گودرزی؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ محمدرضا راجی | ||||
10. | تاثیر محلول پاشی نانوذرات سلنیوم (SeNPs) بر ویژگی های ظاهری و بیوشیمیایی گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) تحت تنش خشکی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1403 | ||||
مریم رضاقلی؛ جواد رضاپور فرد؛ رضا درویش زاده | ||||
11. | ترکیب شیمیایی، ویژگیهای کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت برههای تغذیه شده با سطوح مختلف گیاه دارویی خرفه | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90 | ||||
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند | ||||
12. | سنتز نانوذرات نقره به روش سازگار با محیط زیست با استفاده از عصاره هیدروالکلی Laurencia caspica و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آن | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1403 | ||||
شهاب اوجانی؛ فرید غلامرضا فهیمی؛ محسن محمدی؛ میثم پاشایی | ||||
13. | هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده | |||
دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 379-390 | ||||
مونا عزیزی؛ انوشه شریفان؛ ابراهیم حسینی؛ عبدالله قوامی | ||||
|