احمدی, حامد, یگانه, سکینه, اسمعیلی خاریکی, مینا. (1399). بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 73(4), 593-606. doi: 10.22059/jfisheries.2020.313102.1208
حامد احمدی; سکینه یگانه; مینا اسمعیلی خاریکی. "بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 73, 4, 1399, 593-606. doi: 10.22059/jfisheries.2020.313102.1208
احمدی, حامد, یگانه, سکینه, اسمعیلی خاریکی, مینا. (1399). 'بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 73(4), pp. 593-606. doi: 10.22059/jfisheries.2020.313102.1208
احمدی, حامد, یگانه, سکینه, اسمعیلی خاریکی, مینا. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1399; 73(4): 593-606. doi: 10.22059/jfisheries.2020.313102.1208


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب