1.

اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 13-25
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی

2.

اثر سطوح مختلف پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis در عملکرد رشد و بازماندگی پست لارو میگوی Palaemon elegans

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 587-596
سحر خورشیدی سدهی؛ نادر شعبانی پور؛ حمید نویریان

3.

اندازه‌گیری میزان جیوه در بافت خوراکی میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) پرورشی استان بوشهر با استفاده از روش بخار سرد

دوره 78، شماره 3، مهر 1402، صفحه 175-182
رضا صادقی لیمنجوب؛ اشکان زرگر؛ علی طاهری میرقائد

4.

برآورد میزان صید ماهیان زیرسایز LM50در ترالرهای صنعتی صید میگو در صیدگاه‌های استان هرمزگان

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 299-311
احسان فرخی؛ احسان کامرانی؛ هادی رییسی؛ آرش اکبرزاده

5.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

6.

بررسی اثر تخریبی تور ترال میگو در جوامع صید ضمنی حاصل از لنج‌های سنتی میگوگیر در صیدگاه‌های استان هرمزگان

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 61-78
سید عباس حسینی؛ مسلم دلیری؛ هادی رییسی؛ سید یوسف پیغمبری؛ احسان کامرانی

7.

بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 455-470
سید مهرداد حسنی اژدری؛ کامران رضایی توابع؛ سیدولی حسینی؛ دارا باقری؛ مایک فرینسکو؛ سید احمد قاسمی؛ اشکان اژدری؛ آریا وزیرزاده؛ محمد خلیل پذیر

8.

بررسی تأثیر کووید-19 روی صنعت فرآوری محصولات شیلاتی کشور

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 295-304
یزدان مرادی؛ محمود بهمنی؛ ذبیح الله بهمنی؛ مهدی گلشن؛ شهرام صفی‌یاری

9.

بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-195
ساناز عراقیه فراهانی؛ سهیل اسکندری؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ محمدرسول هادیانی؛ َشهرام شعیبی

10.

تأثیر سطوح مختلف عصاره غنی از فلوروتانین در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و تغذیه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannemei)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 317-328
عثمان بلوچ لاشاری؛ سلیم شریفیان

11.

مطالعه تغییرات آنتی‌اکسیدانی و آنزیمی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی مواجهه با نیترات نقره

دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 167-175
عبدالرزاق سیاهویی؛ سراج بیتا؛ جواد قاسم زاده

12.

مطالعه و تعیین دز مطلوب غیرفعال سازی ویبریو پاراهمولیتیکوس در شرایط کشت تازه و لیوفیلیزه با استفاده از پرتو گاما

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 125-130
مرضیه حیدریه؛ مهدی سلطانی؛ فرحناز معتمدی سده؛ سعید رجبی فر؛ محمدرضا احمدی؛ غلامرضا شاه حسینی

13.

مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 529-540
سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب