1.

Biochemical Diversity of Yellow Flag (Iris pseudacorus L.) at Various Geographical Locations

دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 421-432
Nayyereh Ghorbani؛ Esmaeil Chamani؛ Ali Akbar Shokoohian؛ Seyyedeh Sanaz Ramezanpour

2.

Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei

3.

Molecular and Chemical Diversity of Spartium junceum in Different Altitudes of Libyan Green Mountains

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 249-256
Khaled Elmeer؛ Zenib Suliman؛ Latifa Al-Latifi؛ Nora Alhashimi؛ Ateea Alamami

4.

آنالیز مواد استخراجی پوست پنج گونه از درختان پهن برگ ایران

دوره 55، شماره 3، مهر 1381
جواد ترکمن؛ سیداحمد میرشکرایی؛ حسن رسالتی

5.

اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 13-27
پریچهر حناچی؛ آسیه آقا بابایی؛ مصطفی نوروزی

6.

اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 905-916
زهرا درون؛ سیامک پارسایی؛ مختار خواجوی؛ رضا نقی ها

7.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

8.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 301-312
فاطمه نظری؛ موسی رسولی؛ معصومه ملکی

9.

تأثیر ترکیبات گاما آمینوبوتریک اسید، هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر برخی از پاسخ‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی آنتی اکسیدانی گیاه پروانش ‏Catharanthus roseus L. (G.DON).‎‏ ‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 993-1008
الهه بیانلو؛ میترا اعلایی؛ محسن ثانی خانی

10.

تأثیر عصاره مخمر بر شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چشم‌بلبلی در شرایط تنش خشکی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 247-261
سحر کرامتی؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت

11.

تأثیر گاما آمینو بوتیریک اسید و اسپرمین بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و رنگیزه‌های گیاهی گل ‏محمدی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 47-60
محمدامین میرزاابوالقاسمی؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری؛ زهرا قهرمانی

12.

تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 85-104
مهشید غفوری؛ فرهنگ رضوی؛ مسعود ارغوانی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی

13.

تأثیر محیط‌های کشت و تنظیم‌کننده‌های مختلف بر استقرار درون‌شیشه‌ای و تولید متابولیت‌های ثانویه گیاه Vaccinium arctostaphylos L.

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 435-448
مهران نوروزپور؛ ناصر زارع؛ رسول اصغری زکریا؛ پریسا شیخ زاده مصدق

14.

تأثیر هیومیک‌اسید و تنش شوری بر برخی شاخص های جوانه زنی و مرفوفیزیولوژیکی گل‌راعی ایرانی در شرایط کشت بافت

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1293-1310
مهرداد رسولی؛ علیرضا نوروزی شرف

15.

تاثیر لوتئولین، شوری و ترشحات بذر بر بیان ژن گره‌زایی Rhizobium meliloti L. با استفاده از ارزیابی فعالیت آنزیم β-galactosidase

دوره 49، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 907-914
رقیه مردانی؛ کاظم پوستینی؛ علیرضا عباسی؛ احمدعلی پوربابایی

16.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

17.

مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش‌های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 413-422
مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب