1.

اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 74، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 281-294
امین اوجی فرد؛ دارا باقری؛ لیلا زمانی

2.

اثر هیپرگلیسمی برمتابولیسم کربوهیدرات درطول یک فعالیت شدید استقامتی

دوره 10، شماره 10، زمستان 1380
دکتر حمید محبی

3.

ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308

دوره 21، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 193-207
مهدی وفای واله؛ ناهید کریمی زندی؛ مهدیه نجم الدینی

4.

استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال

دوره 66، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-13
آریا باباخانی لشکان؛ مسعود رضائی؛ کرامت ا.. رضایی؛ سید جعفر سیف آبادی

5.

تأثیر اجرای دو نوع تمرین تناوبی خیلی شدید (HIIT) بر اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات در مردان جوان دارای اضافه وزن

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 157-169
مهدی قلی زاده؛ محمدرضا کردی؛ علی اکبرنژاد؛ علیرضا قارداشی افوسی؛ سجاد محمد یاری

6.

تأثیر دو نوع تمرین تناوبی سرعتی بر میزان اکسیداسیون چربی زمان بازیافت زنان فعال

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 497-508
مریم طاهری؛ جواد نعمتی؛ محمد همتی نفر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.