1.

اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 281-294
امین اوجی فرد؛ دارا باقری؛ لیلا زمانی

2.

اثر پودر پر آب‌کافت قلیایی و خیساب ذرت خشک بر عملکرد، هزینه خوراک و شاخص‌های ‏آنتی‌اکسیدانی جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 203-215
امیرحسین اتابک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی

3.

اثر هیپرگلیسمی برمتابولیسم کربوهیدرات درطول یک فعالیت شدید استقامتی

دوره 10، شماره 10، دی 1380
دکتر حمید محبی

4.

ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 193-207
مهدی وفای واله؛ ناهید کریمی زندی؛ مهدیه نجم الدینی

5.

استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 1-13
آریا باباخانی لشکان؛ مسعود رضائی؛ کرامت ا.. رضایی؛ سید جعفر سیف آبادی

6.

تأثیر اجرای دو نوع تمرین تناوبی خیلی شدید (HIIT) بر اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات در مردان جوان دارای اضافه وزن

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 157-169
مهدی قلی زاده؛ محمدرضا کردی؛ علی اکبرنژاد؛ علیرضا قارداشی افوسی؛ سجاد محمد یاری

7.

تأثیر دو نوع تمرین تناوبی سرعتی بر میزان اکسیداسیون چربی زمان بازیافت زنان فعال

دوره 10، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 497-508
مریم طاهری؛ جواد نعمتی؛ محمد همتی نفر

8.

تاثیر حاد مکمل ال-آرژنین بر سوخت و ساز چربی و کربوهیدرات قبل، حین و بعد از فعالیت استقامتی در ورزشکاران

دوره 14، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 75-86
زهرا بائوج رضایی؛ عادل دنیایی؛ الهام وسدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب