باباخانی لشکان, آریا, رضائی, مسعود, رضایی, کرامت ا.., سیف آبادی, سید جعفر. (1392). استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال. , 66(1), 1-13. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35459
آریا باباخانی لشکان; مسعود رضائی; کرامت ا.. رضایی; سید جعفر سیف آبادی. "استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال". , 66, 1, 1392, 1-13. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35459
باباخانی لشکان, آریا, رضائی, مسعود, رضایی, کرامت ا.., سیف آبادی, سید جعفر. (1392). 'استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال', , 66(1), pp. 1-13. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35459
باباخانی لشکان, آریا, رضائی, مسعود, رضایی, کرامت ا.., سیف آبادی, سید جعفر. استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال. , 1392; 66(1): 1-13. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35459


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب