1.

استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال

صفحه 1-13
آریا باباخانی لشکان؛ مسعود رضائی؛ کرامت ا.. رضایی؛ سید جعفر سیف آبادی

2.

تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک‌ماهی تالاب انزلی

صفحه 15-26
مهسا حاجی صفرعلی؛ سهراب معینی؛ ژاله خوشخو؛ بابک کرمی

3.

بررسی تأثیر پرتودهی با اشعة گاما در بار میکروبی فیلۀ ماهی کفال طلایی (Liza aurata) طی دورۀ نگهداری در یخچال (°C 4+)

صفحه 27-39
سید ولی حسینی؛ علی طاهری؛ امین اوجی فرد

4.

تنوع زیستی ماهیان در رودخانة تجن ساری (استان مازندران)

صفحه 41-48
حسین رحمانی؛ خسرو جانی خلیلی؛ حسین انوری فر

5.

تشخیص مولکولی باکتری Streptococcus agalactiae در تخمدان مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر اساس واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) ژن scpB

صفحه 49-58
سمیرا رشیدی منفرد؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ سید علی پوربخش؛ عباس اشتری

6.

مطالعة برخی خصوصیات زیستی ماهی خیاطه (Alburnoides eichwaldii) در نهر تیل‌آباد، استان گلستان

صفحه 59-70
فاطمه عباسی؛ رسول قربانی؛ سعید یلقی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ عبدالعظیم فاضل

7.

بررسی تأثیرات گرسنگی و تغذیة مجدد در بافت کبد بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius Kessler, 1877)

صفحه 71-80
مینا عمادی شیبانی؛ باقر مجازی امیری؛ صابر خدابنده

8.

ارزیابی کیفی آب تالاب چغاخور با استفاده از شاخص‌های BMWP و ASPT

صفحه 81-93
پژمان فتحی؛ عیسی ابراهیمی؛ نورا... میرغفاری؛ علی‌رضا اسماعیلی

9.

بررسی برخی خصوصیات ریخت‌شناسی ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی دورة منتهی به تولید مثل

صفحه 95-103
عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ قاسم کریم‌زاده

10.

تأثیر اسانس‏های اوکالیپتوس کامالدولنسیس (Eucalyptus camaldulensis)، پونة معطر (Mentha pulegium) و آلوئه ورا (Aloe vera) در رفتار رشد باکتری‏های استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) و لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae)، عامل استرپتوکوکوزیس و لاکتوکوکوزیس در مزارع قزل‏آلای رنگین‌کمان کشور و مقایسة آن با

صفحه 105-118
سیده مهسا مقیمی؛ مهدی سلطانی؛ سید سعید میرزرگر؛ مریم قدرتنما


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب