اوجی فرد, امین, باقری, دارا, زمانی, لیلا. (1400). اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 74(2), 281-294. doi: 10.22059/jfisheries.2021.317558.1223
امین اوجی فرد; دارا باقری; لیلا زمانی. "اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". , 74, 2, 1400, 281-294. doi: 10.22059/jfisheries.2021.317558.1223
اوجی فرد, امین, باقری, دارا, زمانی, لیلا. (1400). 'اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', , 74(2), pp. 281-294. doi: 10.22059/jfisheries.2021.317558.1223
اوجی فرد, امین, باقری, دارا, زمانی, لیلا. اثرات آنتی‌اکسیداسیونی عصاره اتانولی جلبک قرمز (Gracilaria corticata) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) ذخیره شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 1400; 74(2): 281-294. doi: 10.22059/jfisheries.2021.317558.1223


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب