1.

ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 397-406
مهتاب خلفیان؛ مصطفی اخلاقی؛ حسن شریفی یزدی؛ مجتبی علیشاهی

2.

بررسی اثرات سمیت مزمن بن‌سولفورون‌متیل بر شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم و بافت‌ کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 259-271
فاطمه رحمانی خانقاهی؛ شیلا امیدظهیر؛ عبدالعلی موحدی‌نیا؛ مریم آخوندیان

3.

بررسی تأثیر سینامالدهید روی عوارض ناشی از اکسیدروی (ZnO) در آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 305-316
فرزاد حیدردخت؛ سید محمد حسینی؛ شیلا امیدظهیر

4.

تأثیر تجویز خوراکی عصاره خار مریم ‌(Silybum marianum)‌ بر پاسخ‌های ایمنی ماهی کپور معمولی

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 255-263
مجتبی علیشاهی؛ مهدی سلطانی؛ مهرزاد مصباح؛ امین اسماعیلی راد

5.

تأثیر تجویز خوراکی کیتوزان استحصالی شده از پوسته میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)‌ بر فاکتورهای خونی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 4، دی 1393، صفحه 385-393
امین اسمعیلی راد؛ مجتبی علیشاهی؛ مسعود قربانپور؛ مهدی زارعی

6.

تاثیر کاهش نرخ غذادهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و تغذیه، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت آب در سیستم بیوفلاک در مقایسه با آب تمیز

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 453-466
حسین آدینه؛ حجت جعفریان؛ محمد خادمی حمیدی؛ فاطمه زهرا کریم تبار؛ زینب صداقت

7.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

8.

مطالعه اثرات بافتی دوز مزمن سولفات مس بر برخی اندام‌های ماهی کپور معمولی

دوره 64، شماره 3، مهر 1388
مینا رستمی؛ مهدی سلطانی

9.

مطالعه اثرات بیهوشی اسانس گل میخک هندی بر پارامترهای هماتولوژیک، برخی آنزیمهای خون و آسیب شناسی بافتهای مختلف ماهی کپور معمولی

دوره 59، شماره 3، آبان 1383
دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر مصطفی غفاری؛ دکتر پروانه خضرائی نیا؛ دکتر سعید بکایی

10.

مطالعه اثرات هیستوپاتولوژی برخی از فلزات سنگین ( سولفات مس ، سولفات روی و سولفات جیوه – کلرور کادمیوم ) بر بافتهای ماهی کپور

دوره 55، شماره 4، بهمن 1379
دکتر مینا رستمی بشمن؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر فرهنگ ساسانی

11.

مطالعه باقیمانده فورازولیدون در عضله کپور معمولی صید شده از کارگاه‌های پرورشی و درمان شده به روش‌های خوراکی و حمام

دوره 67، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 71-75
رحیم پیغان؛ حسین نجف زاده ورزی؛ الهام جم زاده

12.

ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 491-510
سید علی جعفرپور؛ مونا شکری؛ بهرام شهره



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب