1.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، بهار 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

2.

Efficacy of Echinacea purpurea and Protexin on systemic and mucosal immune response to Newcastle Diseases Virus vaccination (VG/GA strain) in commercial turkey poults

دوره 11، شماره 1، بهار 2017، صفحه 85-95
Mohammad Hasanzadeh؛ tohid tolouei؛ gholamreza nikbakht؛ hassan Alkaragoly؛ arya Rezaei Far؛ hassan ghahri

3.

Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 109-116
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini

4.

Saccharomyces cerevisiae var. boulardii as a eukaryotic probiotic and its therapeutic functions

دوره 2، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 63-75
Hadi Pourjafar؛ Negin Noori؛ Hasan Ghorbani-Choboghlo

5.

Screening of Potentially Probiotic Lactobacillus Possessing Surface Layer Protein from Iranian Traditional Dairy Products

دوره 27، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 305-312
E. Mobarak Qamsari؛ R. Kasra Kermanshahi؛ M. Erfan؛ P. Ghadam

6.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

7.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

8.

اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیت‌های خونی میش‌های مهربان‌‌

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 585-599
شهاب پاینده؛ فرخ کفیل زاده

9.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

10.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

11.

اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 145-157
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی

12.

اثر‌ مکمل‌های پروبیوتیکی و پری‌بیوتیکی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 293-304
مسعود دیدارخواه؛ هادی سریر

13.

ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصارة بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 441-451
خیرالله خسروی کتولی؛ حجت الله جعفریان؛ داریوش عبدالهی؛ سجاد توانا

14.

باسیلوس‌های زیست‌یار به عنوان عوامل بیولوژیکی ارتقاء دهنده فاکتورهای رشد لاروهای فیل‌ماهی Huso huso در دوره لاروی کالچر

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 133-138
پریا رئوفی؛ حجت الله جعفریان

15.

بررسی اثرات استفاده از سه نوع پروبیوتیک تجاری در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 3، پاییز 1382
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر سید مصطفی پیغمبری؛ دکتر گیتا امام

16.

بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 75، شماره 1، بهار 1399، صفحه 26-37
لیلی رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

17.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

18.

بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، بهار 1396، صفحه 43-52
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد

19.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

20.

بررسی تاثیر باکتری های باسیلوس سابتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شاخص های رشد، بازماندگی و فلور میکروبی دستگاه گوارش لارو ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) با شیوه‌های رسانش مختلف

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 287-298
سعید ضیایی نژاد؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند

21.

بررسی تأثیر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (Lactobacillus bulgaricus) ریزپوشانی شده با نانوذرات آلژینات/کیتوزان بر رشد و کارایی تغذیه در فیل ماهی جوان (Huso huso)

دوره 73، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 181-190
سید صمد حسینی؛ مجتبی علیشاهی؛ کورش امینی؛ محمدرضا عباسپور؛ مسعود قربانپور؛ تکاور محمدیان

22.

بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا

دوره 64، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 345-355
محمد لشکربلوکی؛ حجت جعفریان؛ عبدالصمد کرامت

23.

بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری

دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 21-27
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میرهادی

24.

تأثیرات استفاده از پروبیوتیک تجاری بر عملکرد تولید، فراسنجه‌های پلاسما و صفات لاشه بزغاله‌های مرخز

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 761-773
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

25.

تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 371-380
جمال محمودی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ عباس فرح آور؛ علی اصغر ساکی؛ علیرضا نوریان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.