1.

اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی

2.

اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، دی 1394، صفحه 447-454
پریا اکبری؛ محبوبه قرقانی؛ محمد سعید فریدونی

3.

ارزیابی ترکیبات اسانس و اثر ضد‌باکتریایی پونه (‏Mentha longifolia‏) جمع‌آوری‌شده از مناطق ‏مختلف لرستان

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 823-835
سهیلا افکار؛ مژگان آزادپور؛ بتول مهدوی؛ مرضیه رشیدی پور

4.

اسانس نانوکپسوله پونه: تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 52، شماره 2، بهمن 1400، صفحه 41-58
مریم ملک محمدی؛ معین جعفری پوردراگاهی؛ امیرعباس رفعتی

5.

بررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی آویشن، نعناع و پونه بر عملکرد،کیفیت تخم‏مرغ و فراسنجه‌های خونی و ایمنی مرغ‌های تخم گذار

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
علی نوبخت؛ یوسف مهمان¬نواز

6.

بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 300-309
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ مریم فدایی؛ عزیزالله فلاح؛ علی طاهری میرقائد

7.

تأثیر طیف‌های مختلف نور ‏LED‏ بر صفات مورفوفیزیولوژیک سه گونه نعناع ‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 461-471
مصطفی خزائی؛ فریبا رفیعی؛ محمدرضا سبزعلیان؛ سعدالله هوشمند

8.

تأثیر گیاه و اسانس پونه بر فراسنجه‌های تخمیر، تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه بز به روش آزمایشگاهی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 477-490
علی خضریان؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

9.

فعالیت ضد قارچی اسانس‌ گیاهان دارویی در برابر قارچ Mycogone perniciosa، عامل بیماری حباب تر و اثر آن‌ها بر قارچ دکمه‌ای

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 111-119
مهدی بهنامیان؛ زیور نجفی؛ مهدی داوری؛ سارا دژستان

10.

کاربرد نانو‌امولسیون اسانس آویشن‌باغی و پونه همراه با پوشش کربوکسی‌متیل‌سلولز بر عمر پس‌از‌برداشت توت‌فرنگی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 155-175
زهرا جوانمردی؛ محمود کوشش صبا؛ جهانشیر امینی؛ هیمن نوربخش

11.

مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع

دوره 57، شماره 4، بهمن 1381
دکتر مجتبی بنیادیان؛ دکتر گیتی کریم

12.

مقایسه اثرهای آنتی‌اکسیدانی آویشن و پونه بر قابلیت جوجه درآوری در بازه‌های زمانی مختلف انبارداری تخم در بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 42-46
وحید قلی‌پور عباسی؛ حسین ملکی پسند کالمرزی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب