پیرعلی خیرآبادی, اسماعیل, فدایی, مریم, فلاح, عزیزالله, طاهری میرقائد, علی. (1399). بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان. , 75(3), 300-309. doi: 10.22059/jvr.2019.266480.2854
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی; مریم فدایی; عزیزالله فلاح; علی طاهری میرقائد. "بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان". , 75, 3, 1399, 300-309. doi: 10.22059/jvr.2019.266480.2854
پیرعلی خیرآبادی, اسماعیل, فدایی, مریم, فلاح, عزیزالله, طاهری میرقائد, علی. (1399). 'بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان', , 75(3), pp. 300-309. doi: 10.22059/jvr.2019.266480.2854
پیرعلی خیرآبادی, اسماعیل, فدایی, مریم, فلاح, عزیزالله, طاهری میرقائد, علی. بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله‌‌ی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان. , 1399; 75(3): 300-309. doi: 10.22059/jvr.2019.266480.2854


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب