1.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

2.

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

دوره 73، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 427-434
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی

3.

بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف

دوره 42، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 225-231
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

4.

تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری

دوره 44، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 155-164
فرزاد گودرزی؛ حامد فاطمیان

5.

تبیین رابطۀ مؤلفه‎های فرهنگی و کیفیت نگهداری اموال در سازمان

دوره 5، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 63-82
داود سلمانی؛ محمد خدابخشی

6.

تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 68، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 589-602
بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سمیرا کمری

7.

طرح قاعدۀ مسئولیت مدنی ناشی از اشیا در حقوق ایران و فرانسه

دوره 47، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 379-397
علیرضا یزدانیان

8.

کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 آذر 1398
مسعود نوروزی زاده؛ سجاد پیرسا؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری

9.

مدل ارزیابی عملکرد محیط زیستی سازمان‌ها در نگهداری استاندارد ISO 14001:2004 (مطالعة موردی: شهرداری منطقة 7 تهران)

دوره 36، شماره 54، تابستان 1389
آزیتا فراشی؛ مهدی ذکریا پناه‌گشتی؛ نعمت‌اله خراسانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.