شعبانپور, بهاره, کردجزی, معظمه, کمری, سمیرا. (1394). تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق. , 68(4), 589-602. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57252
بهاره شعبانپور; معظمه کردجزی; سمیرا کمری. "تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق". , 68, 4, 1394, 589-602. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57252
شعبانپور, بهاره, کردجزی, معظمه, کمری, سمیرا. (1394). 'تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق', , 68(4), pp. 589-602. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57252
شعبانپور, بهاره, کردجزی, معظمه, کمری, سمیرا. تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق. , 1394; 68(4): 589-602. doi: 10.22059/jfisheries.2015.57252


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.