1.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای نیشکر به‌روش انحراف از درصد بهینه (DOP) در استان خوزستان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 اسفند 1402
اکبر کریمی؛ نعمت الله زکوی؛ سعید صفیرزاده؛ حسین نوروزی؛ افشین آریز

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی زغال‌های زیستی‌ تهیه شده از بقایای ذرت و باگاس نیشکر در دماهای مختلف گرماکافت

دوره 50، شماره 3، مرداد 1398، صفحه 725-739
اکبر کریمی؛ عبدالامیر معزی؛ مصطفی چرم؛ نعیمه عنایتی ضمیر

3.

پیامد سیلاب و شرایط غرقابی بر ویژگی‌های شیمیایی و وضعیت عناصر غذایی خاک (مطالعه موردی: کشت و صنعت حکیم فارابی)

دوره 52، شماره 6، شهریور 1400، صفحه 1617-1627
نعمت الله زکوی؛ اکبر کریمی؛ علی شینی دشتگل

4.

پیامد کاربرد بیوچار اصلاح شده با گوگرد بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی خاک

دوره 52، شماره 9، آذر 1400، صفحه 2333-2344
اکبر کریمی؛ عبدالامیر معزی؛ مصطفی چرم؛ نعیمه عنایتی ضمیر

5.

تأثیر کاربرد زئولیت و نیتروژن بر کیفیت، عملکرد و اجزای عملکرد سیب‌زمینی در شرایط مزرعه

دوره 52، شماره 7، مهر 1400، صفحه 1841-1852
کوهسار احمدی؛ محمد علی محمودی؛ مسعود داوری؛ فرزاد حسین پناهی؛ اکبر کریمی

6.

تغییرات شاخص‌های میکروبی قارچ‌ها و باکتری‌های مایه‌زنی شده در فراریشه بنگ‌دانه (Hyoscyamus niger L.) در سطوح مختلف آلودگی سرب در خاک

دوره 49، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 59-69
اکبر کریمی؛ حبیب خداوردیلو؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ شیلا خواجوی شجاعی

7.

مقایسه کارایی جذب فسفر و مکانیسم‌های مؤثر در آن در واریته‌های تجاری نیشکر

دوره 54، شماره 8، آبان 1402، صفحه 1179-1196
سعید صفیرزاده؛ اکبر کریمی؛ افشین آریز


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب