1.

اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 645-656
ملیحه کمالی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی

2.

اثر افزودن مکمل آلی سلنیوم و کروم‌ بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 165-175
مژگان مظهری؛ زهرا رنجبری نسب

3.

اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 573-581
فاطمه بصیریان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ مژگان مظهری؛ نعمت ضیائی

4.

اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 119-128
زهرا امیری قنات سامان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

5.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

6.

اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 633-644
حمید مولایی مقبلی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب