امیری قنات سامان, زهرا, اسماعیلی پور, امید علی, میرمحمودی, روح اله, مظهری, مژگان. (1395). اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی. , 18(1), 119-128. doi: 10.22059/jap.2016.54748
زهرا امیری قنات سامان; امید علی اسماعیلی پور; روح اله میرمحمودی; مژگان مظهری. "اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی". , 18, 1, 1395, 119-128. doi: 10.22059/jap.2016.54748
امیری قنات سامان, زهرا, اسماعیلی پور, امید علی, میرمحمودی, روح اله, مظهری, مژگان. (1395). 'اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی', , 18(1), pp. 119-128. doi: 10.22059/jap.2016.54748
امیری قنات سامان, زهرا, اسماعیلی پور, امید علی, میرمحمودی, روح اله, مظهری, مژگان. اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی. , 1395; 18(1): 119-128. doi: 10.22059/jap.2016.54748


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب