1.

اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 11-19
مریم رواقی؛ سید هادی رضوی؛ سید محمد موسوی

2.

ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی محیط

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 211-220
مهدیه سالاری؛ سید هادی رضوی

3.

بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 399-406
فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی

4.

بهینه سازی شرایط محیطی تولید بیوپلیمر کفیران توسط Lactobacillus kefiranofaciens با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 329-336
سحر زنگنه؛ فرامرز خدائیان؛ سید هادی رضوی؛ محمدرضا نقوی

5.

تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 179-190
شیدا حجازی؛ سید هادی رضوی؛ معظمه کردجزی؛ فرامرز خدائیان

6.

جداسازی باکتری‌های تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 315-325
سمیرا مرادی؛ سید هادی رضوی؛ سید محمد موسوی

7.

جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 35-29
سید هادی رضوی؛ فرزاد کریمپور؛ فلورا تخرونی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب