1.

اثر ال- کارنیتین و پودر چربی گیاهی بر کیفیت اسپرم خروس‌ها و ‌باروری و جوجه درآوری مرغ‌های مادر گوشتی‌

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 107-114
شهرام گلزار ادبی؛ شعبان رحیمی؛ محمد علی کمالی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

2.

بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری 3-n و n-6 و ویتامین E بر ترکیب اسید های چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس

دوره 62، شماره 1، فروردین 1386، صفحه 81-85
ناصر میدانی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر قره داغی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

3.

بررسی اثر زمان حذف مکمل‌های ویتامینی و معدنی بر رشد و عملکرد اقتصادی جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 13-18
سیامک سیاه پور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری؛ فریدون نیک نفس

4.

تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 63، شماره 4، دی 1387، صفحه 283-290
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی

5.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال– کارنیتین در جیره مرغ‌های مادر و جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 4، دی 1388
احمد رضا خیرخواه؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حمید ملک محمدی

6.

تاثیرگیاه دارویی رزماری بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 4، دی 1396، صفحه 425-434
محمد سفلایی شهربابک؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

7.

کارایی پروبیوتیک و جاذب‎های سموم (آلی و معدنی) در کاهش اثرات آفلاتوکسین بر عملکرد رشد، تغییرات بیوشیمیایی سرم خون و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 75، شماره 4، دی 1399، صفحه 431-441
فرزانه خورشیدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی؛ هما آراک؛ ناهید مژگانی

8.

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 245-253
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری؛ سکینه بابایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب