1.

اثر برخی آفت‌کش‌ها بر روی مینوز گوجه‌فرنگی (Lep.: Gelechiidae) Tuta absoluta و دو گونۀ زنبور پارازیتوئید (Hym:Trichogrammatidae) Trichogramma brassicae وT. evanescens

دوره 49، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 341-351
صدیقه اشتری؛ قدرت اله صباحی؛ خلیل طالبی جهرمی

2.

ارزیابی حساسیت سه جمعیتعسلک پنبه Bemisia tabaci (Hom.: Aleyrodidae) به حشرهکشهای ایمیداکلوپرید و آمیتراز

دوره 43، شماره 2، آذر 1391، صفحه 345-356
مهدی بهلول زاده؛ خلیل طالبی جهرمی؛ وحید حسینی نوه

3.

باقی‌ماندة حشره‌کش ایمیداکلوپرید در توت‌فرنگی گلخانه‌ای در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 319-328
فرزانه نوروزی؛ اورنگ کاوسی؛ خلیل طالبی جهرمی؛ شهره محبی؛ مرتضی موحدی فاضل

4.

بررسی اثر چند آفت‌کش و عصاره‌گیاهی بر پارامترهای جدول زندگی بالتوری سبزChrysoperla carnea (Neu.: Chrysopidae)

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 33-46
محمدکاظم ایران نژاد؛ محمدامین سمیع؛ خلیل طالبی جهرمی؛ علی علیزاده

5.

بررسی ویژگی‌های زیستی و پارامترهای جدول زندگی باروری سن سبز پسته Acrosternum heegeri (Hemiptera: Pentatomidae)

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
فائزه باقری؛ وحید وحید حسینی نوه؛ خلیل طالبی جهرمی؛ مهدیه بی‌غم

6.

بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis

دوره 52، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 81-89
زهرا اشجعی؛ رضا طلایی حسنلویی؛ آیدا خرم نژاد؛ خلیل طالبی جهرمی

7.

تأثیر حشره‌کشی فرمولاسیون میکروکپسول اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شپشۀ آرد Tribolium confusum

دوره 49، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 111-120
سید محمد احسائی؛ خلیل طالبی جهرمی؛ قاسم عموعابدینی؛ ماریا خوزه کوسرو

8.

شناسایی ترکیب‏ های آلی فرّار برگ پسته و نقش آن‌ها در جلب پسیل معمولی پسته Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Aphalaridae)

دوره 49، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 243-254
محبوب قمری؛ وحید حسینی نوه؛ خلیل طالبی جهرمی؛ جاماسب نوذری؛ حسین اللهیاری

9.

کلونینگ و بیان ژن رمزگذار آنزیم تجزیه‌کننده ترکیبات آلی فسفره (opd) در باکتری Escherichia coli

دوره 48، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 253-269
مینو سجادیان؛ وحید حسینی نوه؛ خلیل طالبی؛ مریم زمانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.