اشجعی, زهرا, طلایی حسنلویی, رضا, خرم نژاد, آیدا, طالبی جهرمی, خلیل. (1400). بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis. , 52(1), 81-89. doi: 10.22059/ijpps.2020.301765.1006942
زهرا اشجعی; رضا طلایی حسنلویی; آیدا خرم نژاد; خلیل طالبی جهرمی. "بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis". , 52, 1, 1400, 81-89. doi: 10.22059/ijpps.2020.301765.1006942
اشجعی, زهرا, طلایی حسنلویی, رضا, خرم نژاد, آیدا, طالبی جهرمی, خلیل. (1400). 'بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis', , 52(1), pp. 81-89. doi: 10.22059/ijpps.2020.301765.1006942
اشجعی, زهرا, طلایی حسنلویی, رضا, خرم نژاد, آیدا, طالبی جهرمی, خلیل. بهبود تعلیق‌پذیری، ماندگاری و زهرآگینی فرآورده‌های تجاری باکتری Bacillus thuringiensis. , 1400; 52(1): 81-89. doi: 10.22059/ijpps.2020.301765.1006942


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.