1.

بهبود کیفیت بستنی کم‌چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین‌های مخلوط بستنی باکیموزین (I)

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384
عزیز همایونی راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه

2.

بهبود کیفیت بستنی کم‌چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین‌های مخلوط بستنی با کیموزین(II)

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
عزیز همایونی‌راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه

3.

تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن

دوره 1، شماره 0، اردیبهشت 1375
ثریا آذر نیا؛ محمد رضا احسانی؛ سید هادی میرهادی؛ عباس نظریان

4.

مطالعة نحوة انتقال مواد ازته، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم از دلمه به آب-نمک در طی دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی

دوره 1، شماره 0، فروردین 1378
محمد رضا احسانی؛ ثریا آذرنیا؛ عبدالرسول علامه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب