تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,241 |
تعداد مقالات | 67,872 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,475,956 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,245,097 |
تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 1، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1249، اردیبهشت 1375 اصل مقاله (417.82 K) | ||
نویسندگان | ||
ثریا آذر نیا؛ محمد رضا احسانی؛ سید هادی میرهادی؛ عباس نظریان* | ||
چکیده | ||
در این تحقیق درجه حرارت نگهداری بر تحولات دوران رسیدن پنیر سفید آب –نمکی ایرانی مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر درجه حرارتهای 11 و 17 درجه سانتیگراد بر روی تغییرات ویژگیهای لخته در طی نگهداری آن در آب نمک 11 درصد بمدت 60 روز ارزیابی شد. نتایج حاصله بیانگر افزایش شدید میزان ازت غیر پروتئینی و ازت محلول درنمونه های نگهداری نشان دهنده کاهش حدود 13 درصد وزن پنیر در پایان دوره نگهداری در دمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش دردمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش نزدیک به 10 درصد در دمای 11 درجه سانتیگراد است که این تغییرات وزنی ناشی از تفاوت آبگیری پروتئین در دمای های مختلف می باشد. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
Temperature effects were studied in this research. two temperatures of11°C and 17C were considered and the changes in curd characteristics during ripening in 11% brine have been evaluated .The results showed that the samples kept at 17°C contained higher non-protein nitrogen (N.P.N) and soluble nitrogen (S.N. as compar’d with that of the samoles kept at 11°C The changes in samples weight indicated 13 percent reduction in the weight of cheese ripened at 17°C and an increasing of 10 percent at 11°C . This weights changes were due to the protein hydration abilities at different temperatures. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,045 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 855 |