![سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,524,413 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,784,905 |
تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 1، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1249، اردیبهشت 1375 اصل مقاله (417.82 K) | ||
نویسندگان | ||
ثریا آذر نیا؛ محمد رضا احسانی؛ سید هادی میرهادی؛ عباس نظریان* | ||
چکیده | ||
در این تحقیق درجه حرارت نگهداری بر تحولات دوران رسیدن پنیر سفید آب –نمکی ایرانی مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر درجه حرارتهای 11 و 17 درجه سانتیگراد بر روی تغییرات ویژگیهای لخته در طی نگهداری آن در آب نمک 11 درصد بمدت 60 روز ارزیابی شد. نتایج حاصله بیانگر افزایش شدید میزان ازت غیر پروتئینی و ازت محلول درنمونه های نگهداری نشان دهنده کاهش حدود 13 درصد وزن پنیر در پایان دوره نگهداری در دمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش دردمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش نزدیک به 10 درصد در دمای 11 درجه سانتیگراد است که این تغییرات وزنی ناشی از تفاوت آبگیری پروتئین در دمای های مختلف می باشد. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,108 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 895 |