تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,828 |
تعداد مقالات | 63,996 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,234,011 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,135,288 |
1. | اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک | |
دوره 59، شماره 2، مرداد 1383 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده | ||
2. | اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک | |
دوره 57، شماره 2، مرداد 1381 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی | ||
3. | بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران | |
دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر محمود بهروزی؛ دکتر نوردهر رکنی | ||
4. | مطالعه اثر سیستم لاکتوپراکسیداز و لاکتوپراکسیداز همراه ریبوفلاوین بر روی آفلاتوکسین M1 در شیر | |
دوره 55، شماره 4، بهمن 1379 | ||
دکتر گیتی کریم؛ دکتر ابوالفضل کامکار | ||
5. | مطالعه آلودگی شیرهای UHT به آفلاتوکسین M1 در شهر تهران | |
دوره 57، شماره 4، بهمن 1381 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار | ||