کامکار, دکتر ابوالفضل, رکنی, دکتر نوردهر, بکائی, دکتر سعید, حسینی, دکتر هدایت. (1381). اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک. , 57(2), -.
دکتر ابوالفضل کامکار; دکتر نوردهر رکنی; دکتر سعید بکائی; دکتر هدایت حسینی. "اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک". , 57, 2, 1381, -.
کامکار, دکتر ابوالفضل, رکنی, دکتر نوردهر, بکائی, دکتر سعید, حسینی, دکتر هدایت. (1381). 'اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک', , 57(2), pp. -.
کامکار, دکتر ابوالفضل, رکنی, دکتر نوردهر, بکائی, دکتر سعید, حسینی, دکتر هدایت. اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک. , 1381; 57(2): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.