1.

اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 643-654
حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا

2.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا

صفحه 655-662
مصطفی نجفی امیری؛ رضا فرهمندفر؛ مهدی چرمچیان لنگرودی

3.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی

صفحه 663-672
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.