1.

افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه

صفحه 407-418
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده

2.

گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس

صفحه 419-431
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی

3.

بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 433-443
شهره زرگر تیزابی؛ مریم جلیلی؛ انوشه رحمانی

4.

بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

صفحه 445-454
مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی

5.

استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن

صفحه 455-470
مرجان نوری؛ محسن مختاریان

6.

کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد

صفحه 471-484
مسعود نوروزی زاده؛ سجاد پیرسا؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب