زرگر تیزابی, شهره, جلیلی, مریم, رحمانی, انوشه. (1399). بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ. , 51(2), 433-443. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230
شهره زرگر تیزابی; مریم جلیلی; انوشه رحمانی. "بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ". , 51, 2, 1399, 433-443. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230
زرگر تیزابی, شهره, جلیلی, مریم, رحمانی, انوشه. (1399). 'بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ', , 51(2), pp. 433-443. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230
زرگر تیزابی, شهره, جلیلی, مریم, رحمانی, انوشه. بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ. , 1399; 51(2): 433-443. doi: 10.22059/ijbse.2020.290103.665230


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب